11 de maig 2010

Tot a punt per debatre sobre patrimoni i tecnologia


Els dies 13, 14 i 15 de maig, especialistes europeus d’empreses i institucions es reuniran a Lleida i al Món Sant Benet per debatre sobre patrimoni i innovació digital. Les tecnologies de la informació (TIC) i la seva aplicació a la documentació, la gestió i la difusió del patrimoni seran l’eix principal del seminari Patrimoni i innovació digital. Últimes tecnologies per la gestió i difusió del patrimoni cultural, que organitza el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Des d’aquest blog t’anirem explicant totes les novetats del seminari: les ponències, l’actualitat, les visites, les opinions dels experts... També hi trobaràs imatges i vídeos per no perdre’t cap detall de la trobada.

A la pàgina web del seminari pots consultar el programa acadèmic i les activitats previstes per aquests dies on el patrimoni i la tecnologia seran els protagonistes.

1 comentaris:

Mina ha dit...

Els que per motius de feina no ens hi hem pogut apuntar seguirem la vostra retransmissió amb atenció. Moltes gràcies per fer-la i aprofiteu-ho molt,